Sport donderdag: Rick van der Ven uitgeschakeld op EK en FC Den Bosch klopt Heracles Almelo

24 juli 2014 om 08:10
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor de blessures van NAC-spelers Joeri de Kamps en Remy Amieux en FC Den Bosch klopt Heracles Almelo in oefenpot.
Geschreven door

Rick van der Ven uitgeschakeldDe Osse handboogschutter Rick van der Ven is donderdag uitgeschakeld in de kwartfinale van het Europees kampioenschap outdoor. Van der Ven werd geklopt door Florian Kahllund uit Duitsland, de nummer vijf van de plaatsingslijst. De Ossenaar stond zelf als dertiende ingeschaald.
NAC-duo terug op veldHet valt mee met de blessures van Joeri de Kamps en Remy Amieux. Beide NAC Breda-spelers vielen eerder deze week in een oefenduel tegen Dundee United geblesseerd uit, maar zijn voor trainer Nebojsa Gudelj snel weer inzetbaar. Ze hervatten donderdag de training.
Guyon Philips blijft bij FC OssFC Oss heeft ook komend jaar de beschikking over aanvaller Guyon Philips. De spits komt transfervrij over van Go Ahead Eagles. Philips speelde vorig seizoen al op huurbasis aan de Mondriaanlaan en kroonde zich tot clubtopscorer.
RKC Waalwijk verliest van Griekse topclubRKC Waalwijk is er woensdagavond niet in geslaagd een oefenwedstrijd van PAOK Saloniki te winnen. De Griekse topclub won met 2-1. Sander Duits tekende voor de enige Brabantse treffer. Bij RKC maakte nieuwkomer Sandro Calabro zijn debuut in de spits.
Poolse spits op proef in HelmondDe Poolse spits Michal Fidziukiewicz is deze week op proef bij Helmond Sport. Fidziukiewicz kwam afgelopen seizoen uit voor de Belgische derdeklasser Bocholt. In 29 wedstrijden wist hij daar achttien keer het net te vinden.
FC Den Bosch klopt Heracles AlmeloFC Den Bosch heeft woensdagavond met 2-0 in een oefenduel gewonnen van eredivionist Heracles Almelo. Edoardo Ceria en Joey Belterman maakten de doelpunten in de slotfase van de wedstrijd. Op dat moment speelde de ploeg uit Overijssel nog maar met negen man, nadat er twee rode kaarten waren gegeven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.