Rechtszaak rondom dodelijk ongeluk Chaam waarschijnlijk eind dit jaar van start

24 juli 2014 om 14:12
nl
De man uit Schoonhoven die in oktober 2013 in Chaam twee vrouwen van 18 jaar doodreed, moet waarschijnlijk in december of januari voor de rechter verschijnen. Dat werd donderdag bekend tijdens een zitting in de Bredase rechtbank.
Geschreven door

De verdachte automobilist reed 40 kilometer per uur te hard en had alcohol gedronken toen hij in botsing kwam met de vrouwen.
Laura Adams en Dominique GeertsDe auto waarin de 18-jarige Laura Adams en Dominique Geerts  zaten, vloog in brand. De slachtoffers zaten toen nog in de auto. Het ongeval gebeurde voor de deur van eetcafé Klein Amerika waar een van de jonge vrouwen werkte. Ze werd opgehaald door een vriendin.
Personeel en klanten probeerden met water uit het eetcafé de brand nog te blussen. De moeder van een van de vrouwen hielp als bevelvoerder bij de brandweer bij het blussen na het ongeluk. Later hoorde ze dat haar dochter in de auto zat.
Eerder uitgesteldDe rechter stelde de rechtszaak eerder uit om de verdachte meer tijd te geven rapporten te bestuderen die na het ongeluk zijn opgesteld. Ook nu moet er nog onderzoek gedaan worden en daarom is de zaak weer uitgesteld. De datum waarop de zaak verder gaat, wordt in november vastgesteld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.