Sport donderdag: PSV doet kaartjes Europa League in de aanbieding en winst Meppelink en Van Iersel

24 juli 2014 om 15:42
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor kaartjesactie van PSV en beachvolleybalsucces voor Meppelink en Van Iersel.
Geschreven door

Goedkopere kaartjes PSVPSV hoopt met verlaagde toegangsprijzen een vol stadion te trekken op donderdag 31 juli bij de voorrondewedstrijd van de UEFA Europa League. Kinderen kunnen voor 7,50 euro naar binnen, volwassenen betalen 10 euro. De tegenstander van PSV is dan de winnaar van de ontmoeting Botev Plovdiv uit Bulgarije en Sankt Pölten uit Oostenrijk.
Beachvolleybalsters doorBeachvolleybalsters Madelein Meppelink en Marleen van Iersel uit Goirle zijn na twee groepsduels al zeker van een plaats in de knockoutfase van het toernooi uit de World Tour in Longbeach. De Europees kampioenen versloegen achtereenvolgens het Russische koppel Ukolova/Prokopeva (22-20, 19-21, 15-11) en het Canadese duo Broder/Valjas (21-15, 21-19).
FC Oss oefent tegen Arabische topploegFC Oss speelt aanstaande vrijdag het laatste oefenduel van de voorbereiding tegen Al Ittihad uit Saoedi-Arabië. Dat meldt het BD. Bij de Arabische topploeg speelt onder meer de Ivoriaans international Didier Ya Konan en voormalig PSV'er Leandro do Bomfim. De Arabieren zijn op trainingskamp in Garderen, en benaderden FC Oss voor een oefenwedstrijd.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.