Ruziënd stel onder invloed van drugs aangehouden in Etten-Leur - Omroep Brabant

Ruziënd stel onder invloed van drugs aangehouden in Etten-Leur

24 juli 2014 om 17:48
nl
De politie heeft woensdagavond op de Vosdonk in Etten-Leur een 19-jarige vrouw uit Etten-Leur en een 24-jarige man uit Sint Willebrord aangehouden. Ze worden verdacht van gevaarlijk rijgedrag, drugsbezit en rijden onder invloed van drugs.
Geschreven door

De twee hadden ruzie gekregen waarna de vrouw met haar auto was weggereden. Haar vriend achtervolgde haar.
Auto klemgeredenAgenten gingen rond kwart voor tien naar de Nijverheidsweg omdat twee auto's tegen elkaar stonden op het fietspad. Ook zou er gevochten worden.
Achter het stuur van een van de auto's vonden de agenten de vrouw die een afwezige indruk maakte. Naast de andere auto stond de man die bezweet was en ongecontroleerd met zijn armen bewoog. Hij leek onder invloed van drugs te zijn en had een wond aan zijn rechterhand.
Over het gras en fietspad geredenBeide auto's hadden schade. Aan de hand van de sporen werd duidelijk dat er over het gras en het fietspad was gereden. Een getuige vertelde dat de auto waar de man bij stond meerdere keren had geprobeerd de andere wagen klem te rijden.
Bij verder onderzoek bleken de vrouw en de man vermoedelijk drugs te hebben gebruikt. De vrouw gaf toe dat ze speed had ingenomen. In de auto van de man werd een flesje GHB en enkele zakjes met waarschijnlijk harddrugs gevonden.
Hierop zijn ze aangehouden. Een arts heeft bloed afgenomen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.