Kledingsponsor Umbro boos op NAC Breda vanwege reclame op broekjes

25 juli 2014 om 00:17
nl
Kledingsponsor Umbro is gepikeerd over de reclame die NAC op de broekjes van de spelers heeft gezet. Sinds dinsdag prijkt de naam Argo op de onderste helft van het tenue. De reclame-uiting van Argo staat groot boven het beeldmerk van Umbro, waardoor dat volgens het bedrijf in het niet valt. "Wij zijn daar totaal niet blij mee", zegt Paul Haverlag, Brand Manager van Umbro.
Geschreven door

Kledingsponsor Umbro verbond zich ongeveer een half jaar geleden voor drie jaar aan NAC. De club haalt daarmee een fors bedrag op. Umbro zegt erg verrast te zijn met de sponsorafbeelding van Argo op de broekjes.
'Tegen de afspraken in'"Dat is tegen de afspraken in", zegt Haverlag. "Het is gedaan zonder ons te informeren. Volgende week donderdag heb ik er een gesprek over met NAC. Ik ga er nog nu niet te veel over zeggen."
Haverlag verwacht er door de connectie tussen het sportkledingmerk en de club uit Breda wel uit te komen met NAC. "Wat ik wel kwijt wil is dat wij voor NAC hebben gekozen omdat we de club een warm hart toedragen. Ik ga er dan ook van uit dat dit netjes wordt opgelost."
Opmerkelijk is dat NAC de sponsordeal met Argo, een landelijke arbodienst uit Etten-Leur, al in mei sloot.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.