Raceautofabrikant Saker in Etten-Leur wil internationaal doorgroeien

25 juli 2014 om 18:57
nl
Raceautofabrikant Saker Sportscars in Etten-Leur zoekt investeerders om een wereldwijde speler te worden. Saker heeft meer dan honderd auto's geproduceerd en is naar eigen zeggen klaar om een grote stap te zetten.
Geschreven door

Eigenaar Laurens Meijer: ''De timing lijkt ons uitstekend. Wij zijn er klaar voor, investeerders durven langzaam weer vooruit te kijken en de zogenaamde 'sportscar leisure market' waar wij ons in bevinden, toont ook de eerste tekenen van herstel. Een perfect moment om onze auto's wereldwijd te gaan vermarkten en ons klaar te maken voor de toekomst".
Strategische partij Overigens is de gang naar het buitenland niet helemaal nieuw voor Saker, er rijden inmiddels in vijftien landen Sakers rond en er zijn enkele buitenlandse dealers. Saker produceert vier modellen. Een vijfde model, een sportscar die op de circuits moet kunnen concurreren met de snelste Ferrari's en Porsches, is in ontwikkeling. ''Om het proces te versnellen is het vinden van een strategische partij noodzakelijk.'', zegt Meijer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.