Fietser (72) zwaargewond bij botsing met auto op Graafsebaan Rosmalen, in kritieke toestand

27 juli 2014 om 12:18 • Aangepast 24 april om 15:38
Bij een ongeval op de Graafsebaan in Rosmalen is zaterdagmiddag een fietser zwaargewond geraakt. De fietser, een 72-jarige man uit Den Bosch, kwam in botsing met een auto. Er werd een traumahelikopter opgeroepen die op een parkeerplaats vlakbij is geland. De man werd onmiddellijk gereanimeerd door omstanders. Hij ligt in kritieke toestand in het Radboudumc in Nijmegen.
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde rond kwart over vier. De politie en drie ambulancewagens kwamen onmiddellijk ter plaatse. De man zou met 'zeer ernstige' verwondingen met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht. De trauma-arts is met de ambulance meegegaan.
Graafsebaan afgeslotenDe 51-jarige man uit Rosmalen die de auto bestuurde raakte niet gewond, maar zijn auto raakte door de klap aan de voorkant zwaar beschadigd. De Graafsebaan, die tegen de A59 ligt, is door de politie tijdelijk in beide richtingen afgesloten.
De omgeving is met linten afgezet. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie is aanwezig en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.[Tweet:body:https://twitter.com/asmedianl/status/493055131450368000]

Wachten op privacy instellingen...