Klachten over grote Ziggo-storing in Oss blijven binnenstromen

27 juli 2014 om 12:45 • Aangepast 21 november 2020 om 23:15
nl
De grote Ziggo-storing in Oss lijkt enkele huishoudens nog steeds in zijn greep te houden. De kabelaanbieder meldde zaterdag dat de storing van radio, televisie, telefonie en internet moet zijn opgelost. Op de Facebook-pagina van Omroep Brabant blijven Ossenaren echter klagen dat ze nog regelmatig last blijven houden van storingen.
Profielfoto van
Geschreven door

Ossenaar Ruud Luijten ontdekte zondagochtend dat zowel internet als telefonie eruit lag. “Ik heb geprobeerd Ziggo te bellen, maar die hebben het te druk. Bel later maar terug, zeiden ze tegen mij”, aldus Luijten. “Kijk, dat er brand ontstaat is niet erg, maar dat Ziggo helemaal niets laat weten. Dat vind ik echt niet netjes."
'Wat een gedoe zeg'Grote delen van Oss en omliggende dorpen hadden sinds donderdagavond geen radio, tv, internet en telefoon. "Bij ons zijn er nog steeds storingen in Ravenstein. Zeker paar keer per uur", laat Karin van Veldhoven verbitterd weten. Zakelijke klanten hebben recht op een schadevergoeding. Dit geldt niet voor 'normale' abonnees.
Bij Danielle Kreté thuis deed alles het zaterdagmiddag weer, maar in de avond 'was het weer bal'. "En dat sinds donderdagavond. Wat een gedoe zeg", schrijft ze op Facebook. Annet van den Oever kan weer televisie kijken, maar is niet blij met de manier waarop. "Wij hebben nog steeds slecht beeld", klaagt ze.

Wachten op privacy instellingen...

'Het lijkt voorbij'Maar er komen ook positieve geluiden uit Oss. "Het lijkt voorbij, met de nadruk op 'lijkt'. Thank God", aldus een opgeluchte Annelies Jacobs-Naaijkens. Nicolle Eskens is duidelijk tevreden over Ziggo. "Wij hebben nog nooit een storing gehad", laat ze met een 'duimsmiley' op onze pagina weten.
De reparatie bleek bij Ziggo een stuk langer te duren dan verwacht. De storing begon donderdagavond na een korte brand in een verdeelstation aan de Spaanderstraat. De aanbieder plaatste donderdagnacht een noodcontainer om delen van Oss en omliggende dorpen zo snel mogelijk te voorzien van radio, televisie, internet en telefoon. De oorzaak van de brand is niet bekend.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.