Verdachte autobrand Den Hout, ook auto's in vlammen op in Dongen en Helvoirt

28 juli 2014 om 09:33
nl
Een auto is zondagavond laat uitgebrand op een verlaten bospad in Den Hout. Rond kwart voor twaalf werd de auto ontdekt. De brandweer was snel ter plekke, maar kon niet voorkomen dat de wagen in vlammen opging.
Geschreven door

De brand is hoogstwaarschijnlijk aangestoken. Vermoedelijk is de wagen die werd achtergelaten in de Pannenhuisstraat gestolen.
Ook in Dongen en Helvoirt moest de brandweer in de nacht van zondag op maandag in actie komen voor een autobrand. In Dongen was het raak aan het Veepad. Ook hier brandde een vermoedelijk gestolen auto uit.
Ook raak in HelvoirtAan de Jorisakkerstraat in Helvoirt ging in de nacht van zondag op maandag rond halfdrie een auto in vlammen op. Toen de brandweer ter plekke kwam stond de wagen aan de voorkant al volledig in brand. Het vuur was snel onder controle, maar de brandweer kon niet voorkomen dat de auto werd verwoest.
In het geval van deze brand gaat de politie uit van brandstichting. Agenten die ter plekke kwamen, vroegen buurtbewoners of zij iets verdachts hadden gehoord of gezien.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.