Sport maandag: Arsenio Valpoort naar RKC Waalwijk, NAC Breda test Isak Ssewankambo

28 juli 2014 om 16:50
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor Helmond Sport-aankoop Oumar Diouck, RKC'er Arsenio Valpoort, NAC-doelman Andries Noppert en Isak Ssewankambo, die op proef is bij NAC Breda.
Geschreven door

Helmond Sport haalt Belgische spits binnenHelmond Sport heeft maandag de 19-jarige spits Oumar Diouck aangetrokken. De Belg tekent een contract voor één seizoen, met een optie voor nog twee seizoenen. "Hij is veel in beweging, dreigend, aanspeelbaar en technisch vaardig", vertelt trainer Jan van Dijk. Diouck was de afgelopen twee weken op stage bij Helmond Sport. In die periode maakte hij een goede indruk op de technische staf.
NAC test Zweedse OegandeesNAC heeft de Zweedse rechtsback Isak Ssewankambo op proef. Maandag meldde hij zich voor het eerst bij de Bredase voetbalclub. Ssewankambo is 18 jaar en heeft Oegandese roots. Hij maakt deel uit van de jeugdopleiding van de Engelse topclub Chelsea.  
Valpoort tekent bij RKCRKC Waalwijk heeft Arsenio Valpoort gecontracteerd. De multifunctionele aanvaller was de afgelopen weken op proef in Waalwijk. Hij heeft een tweejarig contract getekend. Valpoort begon zijn voetballoopbaan in 2011 bij sc Heerenveen. In Friesland brak hij echter niet door. Daarop werd hij verhuurd aan PEC Zwolle. Afgelopen seizoen voetbalde Valpoort bij het Hongaarse Ferencvaros.
NAC-doelman in ziekenhuisKeeper Andries Noppert wordt de komende dagen niet op het trainingscentrum in Zundert verwacht. De boomlange doelman ligt ter observatie in het ziekenhuis. Noppert werd vrijdag tijdens de training onwel. Daarop werd hij doorverwezen naar het ziekenhuis.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.