Schipperszoon ontdekt in plastic verpakt lichaam in Mark Terheijden, identiteit dode nog onbekend

28 juli 2014 om 22:10 • Aangepast 21 november 2020 om 23:14
nl
Een schipperszoon ontdekte maandag rond 15.00 een verdacht pakket in de Mark bij Terheijden. Zijn vader waarschuwde de politie. Die haalde het pakket vlakbij de brug bij de Hartelweg uit het water. Na onderzoek bleek het om een menselijk lichaam te gaan dat verpakt was in plastic. De politie gaat uit van een zeer ernstig misdrijf waarbij geprobeerd is het lichaam 'weg te maken'. Van wie het lichaam is, is nog onbekend.
Profielfoto van
Geschreven door

De politie en brandweer hebben het plastic pakket op het droge gelegd en gewacht met het openen van het plastic tot de technische recherche ter plekke was.
Onderzocht in laboratoriumToen de recherche arriveerde, werd de plek afgeschermd met zwarte schermen en is de inhoud van het pakket onderzocht. Rond 18.00 uur werd vastgesteld dat het inderdaad om een menselijk lichaam ging.
Het stoffelijk overschot zal door het Nederlands Forensisch Instituut verder worden onderzocht. Daar moet ook de identiteit van het lichaam worden vastgesteld.

Wachten op privacy instellingen...

Weg dichtVanwege het onderzoek was de Hartelweg afgesloten en ook de vaarroute op de Mark was stilgelegd. Naar verwachting is de weg en vaarroute rond halfacht weer vrij.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.