Alweer Ziggo-storing in omgeving Oss: geen internet, tv en telefonie

30 juli 2014 om 16:45 • Aangepast 21 november 2020 om 23:13
nl
In Oss en omliggende dorpen hadden opnieuw veel klanten van Ziggo last van een storing. Rond twaalf uur woensdagmiddag kwamen er massaal klachten binnen van mensen die geen of slechte verbinding hebben met internet, televisie en telefonie. Volgens een woordvoerder duurde storing niet langer dan tien minuten.
Profielfoto van
Geschreven door

De grote Ziggo-storing in Oss van vorige week hield vele huishoudens dagenlang in zijn greep. Ziggo spreekt van de grootste storing ooit.
Bij Allestoringen.nl, een website die zoals de naam aangeeft storingen bijhoudt, werd de Ziggo-storing bevestigd. Op Facebook en Twitter stroomden de berichten binnen van klanten. Behalve uit Oss, kwamen er ook meldingen binnen uit Ravenstein, Geffen en Lith. De reparatie bij Ziggo bleek vorige week langer te duren dan verwacht.
Oorzaak storingDe storing begon donderdagavond na een korte brand in een verdeelstation aan de Spaanderstraat in Oss. De storing van woensdag had te maken met de noodpomp die bij het station is geïnstalleerd. "Dat kan soms nog voor wat problemen zorgen", aldus een woordvoerder.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.