Man uit Hoogerheide beroofd van tas in Putte, politie zoekt daders

30 juli 2014 om 19:09
nl
Een 23-jarige man uit Hoogerheide is dinsdagavond rond kwart voor acht beroofd van zijn schoudertas aan de Prins Bernardstraat in Putte. De daders reden daarna weg richting België.
Geschreven door

Het slachtoffer stond geparkeerd op een parkeerplaats, toen drie mannen uit een witte Peugeot stapten en de man beroofden van zijn schoudertas. Na de diefstal reden de drie daders weg richting België.

Politie zoekt daders en getuigen
De politie is op zoek naar de daders. De bestuurder van de witte Peugeot is een gezette jongeman met een Marokkaans uiterlijk. Hij is ongeveer 170 tot 175 centimeter lang en droeg een een korte broek en een T-shirt.

De bijrijder heeft een negroïde uiterlijk, is ongeveer 20 jaar oud en heeft een lang en smal postuur. De passagier heeft eveneens een negroïde uiterlijk. Ook hij is ongeveer 20 jaar oud. Hij heeft een fors postuur.

De politie roept getuigen van de overval of mensen met meer informatie over de daders op zich te melden. Ook mensen die rond de tijd van de overval een witte Peugeot zagen rijden, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.