Motorcrosser Glenn Coldenhoff maakt zondag zijn comeback in Lommel - Omroep Brabant

Motorcrosser Glenn Coldenhoff maakt zondag zijn comeback in Lommel

31 juli 2014 om 15:22
nl
Motorcrosser Glenn Coldenhoff uit Heesch maakt komend weekeinde in België zijn comeback. In Lommel wordt dan gereden in de MX2-klasse.
Geschreven door

In deze klasse was Coldenhoff goed aan het seizoen begonnen. Hij stond derde in het klassement, tot hij in april tijdens een training geblesseerd raakte.
De inwoner van Heesch liep een kwetsuur aan zijn knie op en leek de rest van het seizoen te zijn uitgeschakeld. Het herstel verloopt echter zo voorspoedig, dat hij zondag weer van start gaat.
Wereldtitel onbereikbaarKans op de wereldtitel maakt Coldenhoff niet meer. De concurrentie heeft daarvoor een te grote voorsprong op hem genomen. De laatste tien wedstrijden moest hij allemaal missen.
"Het is lang geleden dat ik voor de laatste keer heb gereden", zegt hij op social media. "Maar ik ben erg blij weer terug te zijn."
Toch een Brabander aan de startNu de Heeschenaar weer meedoet, staat er in ieder geval weer een Brabander aan het vertrek. Jeffrey Herlings uit Elsendorp, de leider in het klassement om de wereldtitel, is geblesseerd en staat de komende weken aan de kant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.