Aviolanda in Hoogerheide breidt uit met vier bedrijven

31 juli 2014 om 15:27
nl
Luchtvaartbedrijvenpark Aviolanda in Hoogerheide breidt dit jaar met vier bedrijven uit. Ze komen in een nieuwe bedrijfshal op het terrein van Fokker Services. Het gaat om de bedrijven Tiat, Geolnfra, 4Repair en AELS.
Geschreven door

Tiat en 4Repair zijn actief in onderhoud en composieten. Geolnfra houdt zich bezig met onbemand vliegen en AELS met de handel in gebruikte vliegtuigonderdelen.
De vier komen in een nieuwe bedrijfshal 'De Spirit' die in december wordt geopend. Voor GeoInfra is Aviolanda een nieuwe locatie, voor de anderen gaat het om uitbreiding van de bestaande activiteiten.
ClustersHet bedrijventerrein richt zich op bedrijven die zijn gerelateerd aan de luchtvaart. "Wij bouwen actief aan de ontwikkeling van clusters," legt Rob Sturm, directeur van Business Park Aviolanda uit, "zoals die van composietenonderhoud en UAV's (onbemand vliegen)."
Die constructie leidt tot bedrijven die zich er willen vestigen. "Vanuit deze clusters ontstaat er vraag naar vastgoedontwikkeling zoals De Spirit. Het is mooi om te zien dat we deze nieuwe huurders, door deze aanpak, aan ons business park weten te binden."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.