Video

Roosendaalse boekhandel eert bijna 65-jarige Jef Rademakers:'Hij is meer dan de Pin-Up club'

1 augustus 2014 om 00:02
nl
De etalage van boekhandel De Boekenwurm in de Molenstraat in Roosendaal is een grote hommage aan stadsgenoot Jef Rademakers, die in augustus 65 jaar oud wordt. De Roosendaler werd in de jaren tachtig beroemd en schatrijk met het produceren van programma’s als de Pin-Up club en Klasgenoten.
Geschreven door

Rademakers mag dan bekend zijn geworden door een programma met schaars geklede dames, hij heeft veel meer talenten.
Margot Hummel van De Boekenwurm woont in het geboortehuis van Rademakers. Zij is vol lof over haar beroemde stadsgenoot, die al lang in België woont. "Jef schrijft boeken, schreef tv recensies voor de Haagse Post en kreeg het voor elkaar dat zijn privé kunstcollectie werd tentoongesteld in de Hermitage in Sint-Petersburg."
Jeugdfoto'sToen Margot Hummel aan Jef vertelde dat ze ter gelegenheid van zijn 65ste verjaardag de etalage over hem ging inrichten, reageerde hij enthousiast en bracht hij zelf jeugdfoto’s. Ook een oproep in de krant om Rademakers met een kaartje te feliciteren heeft succes.
"Vanmiddag kwam er een oudere man binnen die bij Jef in de klas heeft gezeten, hij had klassenfoto's meegenomen", zegt Hummel. Wie wil kan Rademakers nog de hele maand augustus feliciteren door een kaartje of iets anders naar de Boekenwurm te brengen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.