Breda Barst haalt met crowdfunding ruim 4500 euro op voor nieuwe grasmat

1 augustus 2014 om 14:43
nl
Breda Barst kan gelukkig na komende editie een nieuwe grasmat betalen. Liefhebbers van het gratis festival doneerden via een crowdfundingsactie 4530 euro. 4000 euro was er nodig en dus komt de organisatie niet in de problemen.
Geschreven door

Het muziekfestival wil graag gratis blijven, maar het gras in Park Valkenberg heeft het iedere editie zwaar te verduren en dan moet er na het festival toch echt een nieuwe mat in. Normaal gebruikt de organisatie sponsorgeld, maar door de crisis zijn veel sponsors afgehaakt.
30.000 bezoekers"Dat krijg je als 30.000 man staat te springen in het gras. Zeker als er dan regen bij komt, kun je je voorstellen hoe het er naderhand uitziet", zo vertelt Lenny Boschman van de organisatie.
Dit jaar wist de organisatie de Noord-Ierse metalband Therapy? te strikken. Therapy? scoorde in de jaren '90 van de vorige eeuw een bescheiden hit met de powerballade 'Diane'. Verder treedt ook de Nederlandse artiest Jett Rebel op en Dotan die momenteel een grote hit heeft met het nummer ''Home'.
[Youtube:body:http://youtu.be/md7SJ1kDE24]
Breda Barst is 20 en 21 september in het Valkenberg Park.
[Youtube:body:http://youtu.be/w2ZB7WF_Hko]
[Youtube:body:http://youtu.be/VH7XAliBOLM]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.