Video

Dode in Markkanaal is man (45) uit Roosendaal, politie doet huiszoekingen

1 augustus 2014 om 17:55
nl
De dode man die maandag in het Markkanaal bij Terheijden is gevonden, blijkt een 45-jarige inwoner van Roosendaal te zijn. Hij is vorige week vrijdag nog in leven gezien bij zijn werkplek aan het Spectrum in Roosendaal. Het misdrijf moet dus tussen vrijdag en maandag hebben plaatsgevonden.
Geschreven door

De politie spreekt van 'een enorme doorbraak in het onderzoek'.  De nabestaanden van de Roosendaler zijn inmiddels geïnformeerd.
Doorzoekingen in RoosendaalDe politie deed vrijdag op twee adressen in Roosendaal huiszoekingen, bij een woonhuis in Roosendaal en een autozaak aan het Spectrum in Roosendaal waar de man werkzaam was.
Op hetzelfde adres staat ook een woonhuis, mogelijk was dit de verblijfplaats van de man.
Tactisch en technisch onderzoekDe politie voerde bij het bedrijf tactisch onderzoek uit, waarbij naar aanwijzingen voor het misdrijf wordt gezocht, bijvoorbeeld kentekens van auto's. Ook vond er een technisch onderzoek plaats. Daarbij wordt gekeken naar sporen en DNA.
De politie wil op dit moment nog niets zeggen over de aard van het misdrijf, bijvoorbeeld of het in de criminele of relationele sfeer moet worden gezocht.
Plastic pakket in het kanaalEen schipperszoon zag afgelopen maandag een plastic pakket bij de Terheijdense brug drijven. Zijn vader belde de politie.
Forensisch onderzoekers troffen het lichaam van de dode man aan in het plastic. Een team van twintig rechercheurs is samengesteld om het misdrijf te onderzoeken. In de omgeving van de Terheijdense brug is een uitgebreid buurtonderzoek gedaan.
DuikteamEen duikteam heeft de omgeving afgezocht naar sporen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.