NAC Breda te sterk voor OFI Kreta: Uroš Matic scoort enige doelpunt tegen de Grieken

1 augustus 2014 om 23:04
De oefenwedstrijd tussen NAC Breda en het Griekse OFI Kreta is vrijdagavond met 1-0 gewonnen door de Bredanaren. Uroš Matic scoorde na een half uur het enige doelpunt van de wedstrijd.

NAC begon met de volgende basisopstelling op Sportpark De Blauwe Kei in Breda: Rouwelaar, De Roover, Drost, Van der Weg, Amieux, Matic, Swerts, Falkenburg, Boateng, Seuntjens en Tighadouini.
Ssewankambo viel in de tweede helft in voor De Roover. Sarpong en Hooi vervingen in de 55ste minuut Swerts en Seuntjens.
9 augustus eerste competitiewedstrijdDe wedstrijd tegen OFI Kreta is de laatste oefenwedstrijd van NAC Breda voor de start van het nieuwe seizoen. Op zaterdag 9 augustus opent NAC de competitie met een thuiswedstrijd tegen het gepromoveerde Excelsior.