Voor dubbeltje op eerste rang bij oefenwedstrijd FC Den Bosch - PSV: ‘Bepaal zelf wat je betaalt’

2 augustus 2014 om 16:06
nl
Je kunt zondag voor 1 cent naar de oefenwedstrijd van FC Den Bosch tegen PSV in Stadion De Vliert in Den Bosch komen kijken. De directie van FC Den Bosch heeft besloten dat mensen zelf mogen bepalen wat ze voor hun kaartje willen betalen.
Geschreven door

Vrijdag werd bekend dat PSV niet met een combinatie-elftal aan zal treden, maar met spelers van Jong PSV. De verwachting was juist wel dat zowel bekende spelers uit ‘groot’ PSV als spelers uit Jong PSV op het veld zouden staan. Dat is voor sommige mensen een tegenvaller, en daarom mogen supporters nu zelf bepalen voor een kaartje willen uitleggen.
Geste“Nadat bleek dat we morgen feitelijk oefenen tegen Jong PSV in plaats van een combinatie tussen Jong PSV en het eerste van PSV, vonden wij dat een geste naar onze trouwe supporters wel op zijn plaats was”, aldus directeur Fred van der Hoorn.
Normaal gesproken kost een kaartje 7,50 euro voor volwassen en 5 euro voor kinderen en 65+’ers. Supporters kunnen er ook voor kiezen om wel gewoon te betalen. “Uiteindelijk blijft het uiteraard een financiële steun voor de club en we hebben het hard nodig”, aldus Van der Hoorn.
Kaartje kopenDe wedstrijd begint zondag om halfdrie. Kaartjes kopen kan alleen op de dag zelf. De kassa’s gaan om halftwee open.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.