Supporters FC Den Bosch missen ritme: zoektocht naar nieuwe trommelaar

3 augustus 2014 om 13:37
nl
De supporters van de M-side van FC Den Bosch zitten zonder trommelaar. Voor de thuis- en uitwedstrijden is de club op dit moment op zoek naar een nieuwe sfeermaker.
Geschreven door

Rassupporter Joop Meulenberg, ook wel d'n Blauwe genoemd, trommelde vijftien jaar voor FC Den Bosch, maar een jaar geleden moet hij wegens gezondheidsklachten stoppen met zijn passie. Er kwam een tussenpaus, maar Michel Maat moest na een jaar ook alweer stoppen met het trommelwerk.
Trommelen is niet moeilijkMaar wat voor eigenschappen moet een goede trommelaar nu eigenlijk hebben? Joop Meulenberg zegt in het programma Sportlunch dat hij het makkelijk vindt. "Hart voor de club, een klein beetje gevoel voor ritme en vooral sfeer-voelend zijn. Als het even saai is in het stadion, moet jij gaan rechtstaan en de twaalfde man opzwepen. Verder is het trommelen echt niet moeilijk, want je hebt een grote trommel en twee stokken."
Mijn ellebogen kapotgeslagenBang is Joop niet dat Den Bosch zonder trommelaar komt te zitten. "Wij zitten geen seconde zonder trommelaar, daar geloof ik niet in. Zelf kan ik het helaas niet meer een heel seizoen doen. Doot het vele trommelen moest ik enkele keren geopereerd worden aan mijn elleboog en schouders. Een mogelijke nieuwe trommelaar hoeft voor dit soort blessures niet bang te zijn. Ik bleef gewoon altijd gaan en sloeg altijd zo hard als het kon dus ik heb mijn eigen ellebogen kapotgeslagen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.