Ruim 1200 schademeldingen na noodweer in Tilburg en Kaatsheuvel, schade zeker 2,5 miljoen euro

4 augustus 2014 om 14:38
nl
Bij verzekeringsmaatschappij Interpolis in Tilburg zijn tot nu toe meer dan 800 meldingen binnengekomen van waterschade na het noodweer van begin vorige week. ZLM in Goes meldt 400 schademeldingen. De totale schade na de enorme regen in Brabant, komt volgens de beide verzekeraars boven de twee-en-een-half miljoen euro.
Geschreven door

De meldingen komen vooral uit Tilburg en Kaatsheuvel. Woordvoerders van de verzekeringsmaatschappijen verwachten dat het aantal meldingen nog wat zal toenemen. Er zijn immers nog mensen op vakantie. Halverwege vorige week stond de teller bij ZLM nog op tweehonderd schademeldingen.
9 miljoen schade in heel Nederland bij InterpolisNaast de 800 tot 1000 particuliere schademeldingen kwamen bij Interpolis in Tilburg ook nog 100 claims van het midden- en kleinbedrijf in Brabant. Uit heel Nederland noteerde Interpolis bij elkaar 3600 schademeldingen voor een totaalbedrag van 9 miljoen euro.
Weinig meldingen na noodweer van zondagHet noodweer van zondag in Zuidoost-Brabant heeft volgens de verzekeraars niet geleid tot een groot aantal schademeldingen, bij Interpolis hooguit iets meer dan honderd.
De veiligheidsregio Zuidoost-Brabant kreeg zondag vier meldingen binnen van wateroverlast. Deze kwamen volgens een woordvoerder uit Waalre en Valkenswaard.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.