Derde verdachte overval Goldies in Deurne blijft zeker twee weken langer vastzitten

4 augustus 2014 om 15:31
nl
De man van 27 die verdacht wordt van betrokkenheid bij de overval op juwelier Goldies in Deurne, blijft nog zeker twee weken vastzitten. De rechter-commissaris bij de rechtbank in Den Bosch heeft dit maandagmiddag bepaald.
Geschreven door

De verdachte werd vrijdag door de Duitse overheid overgeleverd aan Justitie in ons land. De overval op de juwelier werd gepleegd op 28 maart. Hierbij kwamen twee overvallers om het leven, zij waren twintig en 29 jaar.
Geen contactDeze derde verdachte werd op 1 juli in de Duitse stad Stuttgart aangehouden. Hij is van Nederlands-Marokkaanse afkomst. De man mag in de cel met niemand contact hebben.
Nadat bekend was geworden dat hij was opgepakt, liet Jan-Hein Kuijpers weten dat dit nieuws voor het echtpaar Sanders geen reden was om feest te vieren. Kuijpers is de advocaat van het stel, dat in de zaak aanwezig was toen de overval werd gepleegd.
De raadsman zei onder meer dat het stel nog dagelijks last heeft van de volgens hem vreselijke gevolgen van de overval. De juweliersvrouw weet pas in september of ze vervolgd gaat worden voor doodslag of niet. Haar man wordt niet (meer) als verdachte gezien.
Alles over de fatale schietpartij bij juwelier Goldies in Deurne lees je op omroepbrabant.nl/goldies.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.