Moord op Yvon Pfaff in Opsporing Verzocht: 15.000 euro voor gouden tip

5 augustus 2014 om 23:33 • Aangepast 21 november 2020 om 23:08
nl
Opsporing Verzocht besteedde dinsdag aandacht aan de moord op Yvon Pfaff uit het Gelderse Ochten. Er wordt 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip. Eerder besteedde Bureau Brabant ook al aandacht aan de zaak.
Profielfoto van
Geschreven door

Pfaff werd eind juni voor de poort van landgoed Pettelaar in Sint-Michielsgestel in een uitgebrande bestelwagen gevonden. De politie kreeg eerder wel tips, maar er is nog niemand aangehouden.  
LiquidatieVolgens verschillende misdaadjournalisten zou er sprake zijn van een liquidatie. Volgens misdaadjournalist Hendrik-Jan Korterink zouden er meerdere daders zijn.
De politie is vooral benieuwd naar de laatste nacht van Pfaff en wil hier meer over weten. De man vertrok zaterdagavond 21 juni in Tiel bij een vriend, om tien over halfvier zondagochtend stond zijn auto, een blauw/groene Renault Kangoo, in brand, vlak voor een oprit aan de Pettelaar in Sint Michielsgestel met daarin het lichaam van Yvon Pfaff.
Gestorven voor de autobrandPfaff is voor de brand al door geweld om het leven gekomen. Dat moet gebeurd zijn in de drieënhalf uur nadat hij de man het huis van zijn vriend verliet. De 49-jarige Yvon Pfaff laat drie kinderen achteren.
Opsporing Verzocht werd dinsdagavond uitgezonden op Nederland 1. Eerder besteedde Bureau Brabant al aandacht aan de moord op Yvon Pfaff. [YouTube:body:http://youtu.be/mEBXLcL_FeQ]              

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.