Video

Grote brand op industrieterrein Vossenberg in Tilburg

5 augustus 2014 om 10:20
nl
Op industrieterrein Vossenberg in Tilburg is maandagavond brand geweest. In het pand aan de Herastraat zaten verschillende bedrijven.
Geschreven door

De brand brak uit rond elf uur 's avonds. Sommige buurtbewoners roken al eerder een brandlucht. Al snel werd er opgeschaald. Het is niet duidelijk wat er precies in brand stond. Het pand bestaat uit zestien verschillende boxen die werden verhuurd.
Oorzaak onbekendIn één van de zestien boxen ontstond de brand. Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak van de brand is. Al snel kwamen er veel blusvoertuigen van de brandweer naar de brand. Korpsen uit Breda en Gilze-Rijen hielpen met het blussen.
De brandweer liet weten dat het vuur binnen de muren van het gebouw is gebleven. De rook ging volgens de brandweer recht omhoog. Het bedrijfsverzamelgebouw staat naast een woonwijk. Enkele buurtbewoners klaagden dan ook over stankoverlast.
Geen mensen binnenHet vuur was even na één uur 's nachts geblust. De brandweer maakte daarna het dak open om er zeker van te zijn dat er niets meer in brand stond.
Er was voor zover bekend niemand in het pand tijdens de brand.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.