Drie mannen aangehouden in Gemert voor bedreiging en verzet bij oprollen hennepkwekerij

5 augustus 2014 om 22:36
nl
De politie heeft dinsdagmorgen drie mannen opgepakt op de Viool in Gemert voor bedreiging van de politie. Ook verzetten ze zich bij hun arrestatie. De politie had aanwijzingen dat een van de mannen gestolen goederen in zijn schuur had. Bij aankomst roken de agenten een sterke hennepgeur bij de schuur. Toen ze naar binnen wilden gaan, hield de bewoner ze tegen.
Geschreven door

Uiteindelijk bleek de hennepkwekerij uit 26 planten te bestaan. Toen de agenten bij een naastgelegen woning nog zes planten zagen staan, wilden ze deze ook meenemen. De buurman gooide daarop een pot met aarde in de richting van de agenten.
Hierna kwam een derde man naar buiten, een bekende van de politie, die de agenten bedreigde. De derde man bleek nog enkele boetes open te hebben staan. Toen de agenten de man wilden aanhouden, gingen omstanders zich hiermee bemoeien.
Agent geslagenEen van de agenten liep een klap op, maar raakte niet gewond. Toen er versterking werd opgeroepen, kon de groep tot rust worden gebracht. Uiteindelijk zijn drie mannen dinsdagmorgen rond halfnegen aangehouden. De hennepplanten zijn geruimd en zullen worden vernietigd.      

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.