Roy Donders showt nieuwe vriend op Facebook

6 augustus 2014 om 15:54
nl
Roy Donders heeft een foto van zijn nieuwe vriend op Facebook geplaatst. De stylist van het Zuiden heeft het helemaal gehad met al het geroddel over zijn liefdesleven. Daarom prijkt hij sinds woensdagmorgen samen met zijn nieuwe vriend op zijn Facebookpagina.
Geschreven door

"Voor alle onzinverhalen die rond gaan. Dit is mijn ventje!!!", schrijft hij bij de foto van hem en de jongen op Facebook. "We hebben het super leuk samen!! En we gaan ervoor", aldus Roy Donders.
Veel volgers op Facebook nemen het op voor de Tilburgse artiest en hekelen de homo-onvriendelijke reacties op het liefdesleven van de zanger. Ze wensen hem en zijn nieuwe vriend veel geluk samen.
Eerder deze week werd bekend dat Donders geen setje meer is met zijn ex Bas, ook bekend van zijn realityserie.
Nog geen belangstelling voor winkel Roy DondersIntussen meldt BekendeBuren.nl dat het winkelpand aan de Broekhovenseweg in Tilburg waar Roy Donders zijn succesvolle carrière begon, niet 'aan de straatstenen te slijten' is. Er heeft zich tot op heden geen serieuze huurder gemeld en de winkel ligt er triest en verlaten bij.
Aan de prijs ligt het niet volgens de website, want voor 700 euro per maand krijg je een winkelpand van 45 vierkante meter groot, inclusief een elektrisch rolluik, wifi, Internet en telefoonaansluitingen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.