Depay en Wijnaldum opgenomen in PSV-selectie tegen St. Pölten: 'Die kunnen het verschil maken'

6 augustus 2014 om 21:51
nl
Memphis Depay, Georginio Wijnaldum en Santiago Arias kunnen donderdag in actie komen voor PSV in de uitwedstrijd tegen St. Pölten in de derde voorronde van de Europa League. Trainer Phillip Cocu heeft de drie WK-gangers opgenomen in zijn selectie voor de return tegen de club die uitkomt in de tweede divisie van Oostenrijk.
Geschreven door

"En iedereen die hier is, is voldoende fit om te spelen'', zei de oefenmeester van de Eindhovense club in Oostenrijk.
Speelt het drietal ook?Cocu hield woensdag vlak voor de training nog een beetje in het midden of hij ook een beroep doet op het drietal, dat vorige week nog ontbrak in het eerste duel tussen beide ploegen. "We hebben de internationals weer bij de ploeg, dus de samenstelling is anders. Hoe we gaan starten, daar laat ik nooit iets over los voor de wedstrijd. Dat zullen de spelers donderdag horen."
Verdediger Jeffrey Bruma is blij met de terugkeer van de WK-gangers. "Die kunnen donderdag wel het verschil maken."  
Vorige week 1-0 winstZonder de WK-gangers boekte PSV vorige week voor eigen publiek een magere zege (1-0), dankzij een treffer van aanwinst Luuk de Jong. "Het is duidelijk dat we teleurgesteld waren over die 1-0", zei Cocu. "In de thuiswedstrijd waren we niet in staat om het verschil groter dan één doelpunt te maken. Zeker in de eerste helft was het slordig in bepaalde fases. Tegen een defensieve tegenstander moet je een hoog baltempo hanteren."
Volgens spits Luuk de Jong moet PSV voorkomen dat snel de fout in gaan. "We moeten ze zo weinig mogelijk hoop geven dat er wat te halen."
'Maar één doel!'Cocu liet woensdag weten met maar één doel naar Oostenrijk te zijn afgereisd. "Wij willen ons plaatsen. We hebben vorig jaar tot het laatste moment gestreden om een Europees ticket te bemachtigen. Er is ons alles aan gelegen om door te komen."  



App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.