Video

Dode Aalst is waarschijnlijk 66-jarige bewoonster, onderzoek duurt nog dagen

8 augustus 2014 om 18:44 • Aangepast 21 november 2020 om 23:05
nl
Het onderzoek naar het gevonden lichaam in Aalst gaat nog dagen duren, denkt de politie vrijdagmiddag. De politie gaat er vanuit dat de resten die zijn gevonden, van de 66-jarige bewoonster zijn. Volgens buurtbewoners zou zij om het leven zijn gebracht door haar zoon die daar ook woonde.
Profielfoto van
Geschreven door

Een mannelijke bewoner van het huis werd aangehouden. Volgens omstanders wonen een moeder en haar zoon samen in het huis.
Of de lichaamsresten echt van de bewoonster zijn, weet de politie nog niet zeker. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) onderzoekt de resten. Donderdagavond zijn de resten daarvoor naar Rijswijk gebracht.
Aangehouden manDe aangehouden bewoner van het huis zit vast. Hij is nog niet voorgeleid aan de rechter-commissaris.
Wel heeft hij een toetsing gehad. De rechter-commissaris van de rechtbank in Den Bosch heeft geoordeeld dat hij terecht vast zit.
Diepvries werd uit huis getakeldDonderdagavond werden er door een takelwagen van de brandweer twee vrieskisten uit het huis gehaald. Ondertussen is de straat druk aan het speculeren.
Bewoners vragen zich af wat de inhoud van de kisten is. Naast het slachtoffer, hebben bewoners ook al lange tijd niets meer gehoord van de honden in het huis.
AfzettingDonderdag was de hele Ericalaan afgezet met witte schermen. Vrijdag heeft de politie de afzetting beperkt tot het voortuintje en de woning waar het lijk werd gevonden.
De woning wordt bewaakt zolang er nog onderzoek wordt gedaan. De politie werkt met ongeveer tien mensen aan het onderzoek.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.