FC Oss fors onderuit tegen FC Volendam in eigen huis: 0-4, Robert Mühren scoort vier keer

9 augustus 2014 om 00:20
Een pijnlijk verlies voor FC Oss vrijdagavond: 0-4 in eigen huis. Lange tijd ging het gelijk op tegen FC Volendam in Oss, maar door vier doelpunten van Robert Mühren in een kwartier was er uiteindelijk weinig eer te behalen voor de Ossenaren.

In de 78ste minuut was het Robert Mühren die er via een penalty 0-1 van maakte. Daarna volgde drie velddoelpunten in zes minuten (85, 89, 90).
'We hadden met 3-0 moeten winnen'Keeper Nick Hengelman maakte zijn debuut bij de Ossenaren. "Dit is mooi kut, we hadden eigenlijk met 3-0 moeten winnen. Dan krijg je een penalty tegen en dan gaat het alsnog mis. Wat er na de 1-0 gebeurde mag niet, dat is gewoon amateuristisch."
Jochem Jansen maakte na een half jaar blessureleed zijn rentree. Hij baalde achteraf van het resultaat. Jansen was blij dat hij weer in de basis stond na zo'n lange tijd. "Maar liever had ik gewoon de drie punten gepakt."