FC Oss-speler Jochem Jansen half jaar na ongelukje ploeggenoot terug op het veld

9 augustus 2014 om 01:08
nl
Jochem Jansen heeft vrijdagavond zijn rentree voor FC Oss gemaakt. De verdediger speelde sinds januari niet meer in het betaald voetbal, nadat hij een bal tegen zijn achterhoofd had gekregen. 
Geschreven door

Voormalig ploeggenoot Marcel van der Sloot schoot het projectiel tegen Jansen aan, die daar langdurig last van bleef houden. "Ik ben blij dat ik er weer bij ben. Het ging goed vanavond, dus mag je me weer als fit beschouwen", aldus Jansen.
De 24-jarige voetballer volgt nog gedeeltelijk een aangepaste training. "Ik krijg van FC Oss alle gelegenheid om zelf aan mijn herstel te werken." Tegen FC Volendam deed Jansen de  hele wedstrijd mee. De verdediger kon niet voorkomen dat de Ossenaren met 0-4 verloren.
Meer leed
De hoofdblessure zorgde er niet alleen voor dat Jansen niet kon voetballen. Ook kon hij amper een boek lezen, naar de televisie kijken of met een iPad werken. "Over mijn persoonlijke situatie wil ik verder niets kwijt. Ik ben weer terug als voetballer, dat is wat nu telt. De rest houd ik voor mezelf."
Momenteel speelt Jansen nog op amateurbasis in Oss, maar de kans is vrij groot dat hij volgende week een contract tekent bij de club aan de Mondriaanlaan. "Ik wil hier graag spelen en de vervelende periode die ik heb gekend vergeten."
Jansen kwam eerder jarenlang uit voor De Graafschap.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.