Video

Geen onrust over virus op camping Prinsenmeer Asten: ‘Ik maak mij drukker over het weer’

9 augustus 2014 om 16:02
nl
Nieuwe gasten die dit weekend aankomen op recreatiepark Prinsenmeer in Asten, maken zich totaal geen zorgen over het norovirus. De afgelopen week werden ruim zestig campinggasten ziek door het virus. De oorzaak is nog steeds onduidelijk.
Geschreven door

Zaterdag is het een komen en gaan van gasten. Een echtpaar met kinderen uit het noorden van het land reageert nuchter. “Ziek worden kan je overal”, zegt de vrouw. Ook haar man maakt zich totaal geen zorgen: ”Nee joh, ben je gek”.
'Asocialen'Ook een echtpaar met kinderen uit Urk is niet ongerust over de ziekte-uitbraak op Prinsenmeer: ”Ik denk dat het allemaal wat opgeklopt is door de media”, zegt de nuchtere Hollander die eraan toevoegt dat hij zich drukker maakt over het weer.
Ook vertrekkende gasten, hebben ondanks het virus een fijne vakantie gehad. Een man uit de kop van Overijssel is dik tevreden en zegt dat er alles aan wordt gedaan om het sanitair schoon te houden op Prinsenmeer: “Maar asocialen die de boel vies maken zitten er altijd tussen”.
WunderbarEen Duitse gast zegt dat een Duits gezin met kinderen deze week vertrok, omdat ze te ziek waren van het virus. Maar desondanks is hij vol lof over Prinsenmeer: ”Die Urlaub war wunderbar."



App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.