Video

Klant taxi zwaargewond in Sint-Michielsgestel, chauffeur opgepakt

10 augustus 2014 om 17:12
nl
Op het trottoir van de Kamperfoeliestraat in Sint-Michielsgestel is zaterdagnacht een zwaargewonde man van 25 jaar uit Den Dungen gevonden. Vermoedelijk is hij aangereden. Hij heeft zware verwondingen aan zijn hoofd. Vlakbij de gewonde stond een taxi waar het slachtoffer eerder die nacht in zat. De 53-jarige chauffeur is aangehouden.
Geschreven door

De ernstig gewonde man werd rond kwart over drie 's nachts op het trottoir ontdekt. Tien meter van waar hij werd gevonden, lag midden op de weg een grote plas bloed en een schoen van de man.
BewusteloosDe 25-jarige man is naar een ziekenhuis gebracht. Volgens een getuige was hij bewusteloos.
Het slachtoffer zat met twee vrienden in de taxi. Zijn vrienden verlieten de taxi al eerder, op het Grinsel in Den Dungen. Een van hen zou uit de taxi zijn gesprongen en de ander zou gewoon zijn uitgestapt.
Veel vragenDe 25-jarige man bleef in de taxi zitten. Ergens tussen het Grinsel in Den Dungen en de Kamperfoeliestraat in Sint-Michielsgestel is hij ernstig gewond geraakt. De politie gaat ervan uit dat de man is aangereden. Door wie en hoe is niet bekend. Ook is onduidelijk hoe en op welk punt het slachtoffer de taxi verliet.
Volgens een getuige zou de man uit de taxi zijn gesprongen. De politie kan dit niet bevestigen. Er is sporenonderzoek gedaan. In verband met dat onderzoek werd de weg geruime tijd afgesloten voor het verkeer. De taxi is in beslag genomen.
Ook in Den DungenIn mei sprong er enkele kilometers verderop, in Den Dungen, ook al iemand uit een taxi. Die man, een 27-jarige man uit Den Dungen, kwam daarbij om het leven. Volgens de taxichauffeur zou hij ruzie met de man hebben gehad over geld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.