Marcel Brands: 'PSV dinsdag om tafel met Zakaria Bakkali'

10 augustus 2014 om 12:47
nl
PSV gaat dinsdag in gesprek met Zakaria Bakkali en zijn nieuwe zaakwaarnemer. "We gaan dan kijken wat we gaan doen. Er is natuurlijk veel gebeurd", aldus Marcel Brands zondag op FOX Sports.
Geschreven door

De technisch manager van de Eindhovenaren stelt dat Bakkali het afgelopen jaar veel heeft meegemaakt. "Het is gewoon een goed ventje. Diep in zijn hart blijft hij ook het liefst bij PSV."
Bakkali heeft Kees Ploegsma junior nu als zaakwaarnemer in de arm genomen. Het doel is om de vastgelopen onderhandelingen met PSV nieuw leven in te blazen.
Jong PSVDe 18-jarige Belgische aanvaller speelt al geruime tijd niet meer voor het eerste van PSV, omdat hij geen duidelijkheid over zijn toekomst wil geven. Bakkali is daarom teruggezet naar Jong PSV.
Het contract van de talentvolle Belg loopt nog één seizoen door. PSV wil dat hij bijtekent óf vertrekt naar een andere club. Als Bakkali nu verkocht wordt, kan PSV namelijk nog een transfersom voor de aanvaller opstrijken.
31 speelminuten in 2014De Belg maakte dit kalenderjaar 31 minuten voor PSV 1, steeds als invaller. Hij deed begin april voor de laatste keer mee in het eerste team. Dat was in een uitwedstrijd tegen Heerenveen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.