Sport zondag: Degenkolb wint in Zevenbergen, PSV verhoogt bod op Defour, goud voor Rick van der Ven

10 augustus 2014 om 18:52
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor voetbal, zijspancross, boogschieten en ijshockey.
Geschreven door

Bax derde in LetlandZijspancrosser Etienne Bax is zondag als derde geëindigd in de Grote Prijs van Letland. De man uit Bergeijk moest met bakkenist Kaspars Stupelis de Belgen Ben Adriaenssen en Ben Hendrickx voor zich dulden in het klassement.
Degenkolb wint Profronde ZevenbergenJohn Degenkolb heeft zondag de Profronde van Zevenbergen gewonnen. Nadat Lieuwe Westra de tijdrit op zijn naam had geschreven en Luca Paolini de puntenkoers pakte, won Degenkolb de rit in lijn en ook het eindklassement.
Goud voor boogschutter Rick van der VenBoogschutter Rick van der  Ven uit Oss heeft zondag goud veroverd bij de wereldbekerwedstrijd in de Poolse plaats Wroclaw. Hij was in de finale op het onderdeel recurve te sterk voor de Italiaan Mauro Nespoli: 6-2 (27-25 27-26 27-27 27-27).
PSV verhoogt bod op DefourPSV heeft het bod op Steven Defour verhoogd. Dat zei technisch manager Marcel Brands zondag in het programma De tafel van Kees op FOX Sports. PSV wacht nog op een reactie van FC Porto.
Afellay naar OlympiakosIbrahim Afellay vervolgt zijn carrière bij Olympiakos Piraeus. Dat hebben FC Barcelona en de Griekse club zondag bekendgemaakt. De 28-jarige Afellay maakte 3,5 jaar geleden de overstap van PSV naar de Catalaanse topclub, waar hij mede door blessures op een zijspoor belandde.
Amerikaanse topper voor Eindhoven KemphanenIJshockeyclub Eindhoven Kemphanen heeft zich versterkt met Andy Contois. De 32-jarige Amerikaanse winger gaat komend seizoen zijn tiende jaar in als prof. “Met Andy hebben we, voor Nederlandse begrippen, een absolute topspeler in huis gehaald”, aldus coach Marc Visschers.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.