Video

Woning Aalst afgeplakt, verdachte maandag voorgeleid

11 augustus 2014 om 14:50
nl
Het huis waar vorige week een lichaam werd gevonden, is maandag afgeplakt met zwart zeil. De technische recherche doet nog steeds onderzoek naar wat er precies is gebeurd in het huis. De aangehouden man wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris.
Geschreven door

Afgelopen donderdag werd het lichaam van een dode vrouw gevonden in het huis aan de Ericalaan in Aalst. De mannelijke bewoner van het huis werd aangehouden. Wat er zich heeft afgespeeld in de woning is nog onduidelijk.
Zwart zeilHet zwarte zeil dat maandag aan de buitenkant van de bovenverdieping is geplakt, heeft volgens de politie te maken met het technisch onderzoek. Inhoudelijk worden er geen mededelingen gedaan.
De vrieskisten die donderdag vanaf de bovenverdieping uit het huis werden getakeld, bevatten vermoedelijk het lichaam van de vrouw die daar woonde. Volgens een buurtbewoner zijn de vrieskisten opgehaald door een koelwagen van een uitvaartonderneming. De resten van het lichaam zijn naar het Nederlands Forensisch Instituut gebracht, daar wordt de identiteit van de dode vastgesteld.
VoorgeleidingOver de man die werd aangehouden is weinig bekend. Maandagmiddag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris van de rechtbank in Den Bosch.
Vlak voor het weekend werd hij al onderworpen aan een toetsing, toen oordeelde de rechter-commissaris dat de man terecht vast zit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.