Verdachte in zaak van dode vrouw in Aalst langer vast

11 augustus 2014 om 18:06
nl
De man die verdacht wordt van de moord op een vrouw in Aalst afgelopen donderdag, blijft twee weken langer in de cel zitten. Dat heeft de rechtbank in Den Bosch maandagmiddag besloten. De verdachte werd donderdag aangehouden nadat er een lichaam van een dode vrouw werd gevonden in een huis aan de Ericalaan in Aalst.
Geschreven door

De verdachte woont zelf ook in het huis. Het is nog niet bekend wat er zich in het huis heeft afgespeeld. De politie ging meteen uit van een misdrijf en hield de mannelijke bewoner van het huis aan. Volgens buurtbewoners woonden een moeder en haar zoon samen in het huis.[YouTube:body:http://youtu.be/-kS5izKaMOQ]
Zwart zeilDe politie wil niet zeggen wie de verdachte is, alleen dat het een bewoner van het huis was. Het huis is maandag afgeplakt met zwart zeil. Dat heeft volgens de politie te maken met het technisch onderzoek.
De vrieskisten die donderdag vanaf de bovenverdieping uit het huis werden getakeld, bevatten vermoedelijk het lichaam van de vrouw die daar woonde. Volgens een buurtbewoner zijn de vrieskisten opgehaald door een koelwagen van een uitvaartonderneming.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!