Politie spreekt met slachtoffer ongeluk Sint-Michielsgestel, taxichauffeur nog vast

11 augustus 2014 om 20:37
nl
De politie heeft maandag gesproken met de zwaargewonde 25-jarige man uit Den Dungen. De man werd zaterdagnacht gevonden op het trottoir van de Kamperfoeliestraat in Sint-Michielsgestel.
Geschreven door

Volgens de politiewoordvoerder was de man maandag goed aanspreekbaar. Over de inhoud van het gesprek worden geen mededelingen gedaan omdat het onderzoek nog loopt. Vlakbij de gewonde man stond zaterdag een taxi waarvan de 53-jarige chauffeur is aangehouden. Hij zit nog vast.
Plas bloedDe ernstig gewonde man werd rond kwart over drie 's nachts op het trottoir ontdekt. Tien meter van waar hij werd gevonden, lag midden op de weg een grote plas bloed en een schoen van de man.
Het slachtoffer zat met twee vrienden in de taxi. Zijn vrienden verlieten de taxi al eerder, op het Grinsel in Den Dungen. Een van hen zou uit de taxi zijn gesprongen en de ander zou gewoon zijn uitgestapt.
MeiIn mei sprong er enkele kilometers verderop, in Den Dungen, ook al iemand uit een taxi. Die man, een 27-jarige man uit Den Dungen, kwam daarbij om het leven. Volgens de taxichauffeur zou hij ruzie met de man hebben gehad over geld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.