Oud-speler Kees Kwakman van NAC machteloos aan de kant in Zuid-Afrika

12 augustus 2014 om 21:15
nl
Oud-speler Kees Kwakman van NAC wacht nog steeds op een werkvergunning in Zuid-Afrika. De verdediger maakte begin juli de overstap van NAC Breda naar het Zuid-Afrikaanse Bidvest Wits, maar speelde nog geen minuut.
Geschreven door

Kwakman beschikt namelijk niet over de juiste papieren. "Na drie gemiste wedstrijden ben ik wel klaar met wachten."  
Vijf weken vanaf zijlijnDe verdediger is al vijf weken bij zijn nieuwe club in Johannesburg, maar moet vanaf de zijlijn toekijken bij wedstrijden. "Er gelden sinds kort nieuwe regels. Je moet een werkvergunning nu in het land van herkomst regelen. Ik had achteraf gezien het visum dus beter in Nederland kunnen regelen."
De Volendammer moest tot nu toe noodgedwongen een bekerwedstrijd en twee competitiewedstrijden missen bij Bidvest Wits. Zondag speelt de ploeg de finale van de MTN8-cup."Ik hoop dat ik daar bij ben, want dat is een mooie wedstrijd", aldus Kwakman.
NAC weer druk bezigTerwijl Kwakman aan het wachten is, is zijn vorige club druk bezig supporters te bedanken voor het aanschaffen van een nieuwe seizoenkaart. Dat werd eveneens dinsdag bekendgemaakt. Spelers van de club bellen iedere supporter persoonlijk op om te bedanken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.