Video

Jong PSV begint Europese campagne met ruime zege op West Ham United

12 augustus 2014 om 23:37 • Aangepast 21 november 2020 om 23:03
nl
Jong PSV is uitstekend begonnen aan het toernooi om de Premier League Cup. Op De Herdgang wonnen de Eindhovenaren dinsdagavond met 5-0 van West Ham United.
Profielfoto van
Geschreven door

Halverwege was het al 4-0 voor de ploeg van Darije Kalezic. Deze stand werd bereikt door een eigen treffer van Amos Nasha en doelpunten van Olivier Rommens, Rai Vloet (strafschop) en Moussa Sanoh. De eindstand werd na de pauze bepaald door verdediger Menno Koch.
Het is voor de eerste keer dat de Premier League Cup wordt gehouden. Het is een toernooi met als doel jonge spelers ervaring op te laten doen met het spelen van Europees voetbal en ze meer weerstand te geven.

Weinig weerstand Van meer weerstand was geen sprake tegen West Ham. De Engelsen lieten weinig zien in Eindhoven. Koch: "Maar wij speelden ook erg goed. Zaten er steeds bovenop en hadden steeds de tweede bal."
De verdediger scoorde in de partij. "Daarmee breek ik voor mezelf het ijs", meent hij. "Het is de eerste van het seizoen en dat is lekker. Anders blijf je daar steeds tegenaan hikken."
De eerste wedstrijd van Jong PSV in het toernooi trok enkele honderden belangstellenden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.