Jetro Willems maakt rentree voor PSV na maanden van blessureleed

13 augustus 2014 om 00:08
nl
Jetro Willems heeft dinsdagavond zijn rentree gemaakt in het shirt van PSV. De verdediger liep in april een knieblessure op en speelde sindsdien geen minuut meer. "Mooi om weer op het veld te staan."
Geschreven door

Willems maakte zijn rentree in de Premier League Cup-wedstrijd tegen West Ham United. Dat deed hij in het team van Jong PSV. "Ik heb vier maanden lang voor mezelf moeten trainen. Het is fijn om weer bij een groep te horen."
'NAC komt te vroeg'De verdediger deed 45 minuten mee tegen West Ham. "Ik wist dat ik fit was", aldus Willems. "Dat is alleen iets anders dan wedstrijdfit zijn. Dat ben ik nog altijd niet." De wedstrijd van het eerste van PSV, komend weekeinde tegen NAC Breda, komt dan ook te vroeg voor hem.
"Ik heb nu een helft lang gas kunnen geven. Morgen moet ik kijken of ik een reactie krijg en of er vocht in mijn knie zit. Daar ga ik niet vanuit, maar spannend is het wel."
'Mooie rentree'Jong PSV won dinsdag, met Willems in de basis, met 5-0 van West Ham United. "Een mooiere rentree kon ik me niet wensen", sluit hij af.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.