Willem II bereikt akkoord met Frank van der Struijk

13 augustus 2014 om 16:09
nl
Frank van der Struijk en Willem II hebben een akkoord bereikt over een éénjarig contract.
Geschreven door

Van der Struijk trainde al geruime tijd mee bij de Tricolores, maar hij kon niet tot een akkoord komen met de club over een contract. Woensdag lukte dat wel.
BasisplaatsVan der Struijk startte zijn profcarrière bij Willem II in 2003 en speelde er vijf seizoenen. In de zomer van 2008 vertrok hij naar Vitesse, waar hij ook snel een basisplaats veroverde. Hij werd in het seizoen 2009-2010 een half jaar uitgeleend aan Willem II, maar keerde het seizoen daarna weer terug in Arnhem. In totaal speelde hij ruim 200 wedstrijden in het betaald voetbal.
"We wilden Frank al lange tijd aan de selectie toevoegen en we zijn erg blij dat het gelukt is", zegt trainer Jurgen Streppel van Willem II. "Met zijn ervaring en kwaliteiten is hij een zeer belangrijke speler die op meerdere posities inzetbaar is."
'Mooie jaren in Tilburg' Ook Frank van der Struijk is tevreden met zijn terugkeer in Tilburg: ‘Ik wilde graag terugkeren bij Willem II, want ik heb er hele mooie jaren gehad. De ploeg heeft goed voetbal laten zien afgelopen zondag en ik heb er vertrouwen in dat we met dit team ons in de Eredivisie kunnen handhaven. Ik wil hierin belangrijk zijn voor de club.’

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.