Organisatie TOP-week Tilburg komt met app voor bekijken rooster en zoeken feesten

13 augustus 2014 om 22:28
nl
Studenten en aankomende studiebollen die meedoen met de Tilburgse introductieweek, de TOP-week, kunnen dit jaar voor het eerst een mobiele applicatie gebruiken voor het raadplegen van activiteiten. Dat laat Tilburg University weten.
Geschreven door

Met de applicatie kunnen deelnemende studenten onder meer het rooster tijdens de introductieweek raadplegen. Daarnaast kunnen zij zien waar in Tilburg de feesten zijn.
De app, die voor Android is verschenen en vanaf zaterdag voor iOS beschikbaar komt, maakt deel uit van het 'verduurzamen' van de introweek. Het programma is het resultaat van onderzoek en aanbevelingen van universiteitsstudenten daarnaar.
Meer duurzaamBehalve de app krijgen studenten die meedoen aan het jaarlijkse introductieprogramma ook een jute tas. Daarnaast zal er zoveel mogelijk duurzaam eten zijn. Ook is de kleding voor de organisatie zo gemaakt dat de shirts makkelijk kunnen worden hergebruikt, zegt Tilburg University.
De TOP-week begint aankomende maandag en is tot en met vrijdag. Daaraan doen duizenden aankomende studenten van Tilburg University, Fontys Hogescholen en Avans Hogeschool mee.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.