Video

‘Brabantse Bieber’ Brett Bogart hoopt op één miljoen YouTube-hits met zijn nieuwe single Rooftop

14 augustus 2014 om 03:04
nl
Met zijn nieuwe videoclip ‘Rooftop’ hoopt de vijftienjarige zanger Brett van den Boogaart uit Molenschot in de voetsporen te treden van superster Justin Bieber. De vorige twee muziekvideo’s van Van den Boogaart zijn op YouTube bijna 700.000 keer bekeken.
Geschreven door

“Als het eenmaal goed gaat lopen, is één miljoen zeker reëel”, zegt de 15-jarige Brett Bogart, zoals zijn artiestennaam luidt.
Feesten op het dakDe videoclip Rooftop is in Rotterdam opgenomen en is volgende week op YouTube te zien. De single is al vanaf deze donderdag op iTunes te vinden. Rooftop gaat over een jongen die zich thuis verveelt. Om de saaiheid te doorbreken nodigt hij al zijn vrienden uit om te komen feesten op het dak van een gebouw.
Zijn vorige nummers ‘Drumbeat’ en ‘Het leven is een melodie’ zijn in het Nederlands gezongen. Bij 'Rooftop' is bewust gekozen voor het Engels. Brett wil hiermee namelijk niet alleen nationaal, maar ook internationaal doorbreken.
[youtube:body:https://www.youtube.com/watch?v=xyiI09ooWKY]
Bieber als voorbeeldHet grote voorbeeld voor de ster in wording uit Molenschot is Justin Bieber. “Ik vind Justin Bieber goed, vooral zijn muziek. Ik zou het geweldig vinden om net zo groot te worden als hij.”
Naar eigen zeggen heeft hij al aardig wat fans, maar lang niet zoveel als zijn voorbeeld Bieber.
School op éénVader Erwin van den Boogaart rijdt zijn zoon voor zijn droom door heel Nederland. “Toen hij zich opgaf voor The Voice Kids moest ik hem regelmatig naar Amsterdam brengen voor de repetities. Nu is hij een album aan het maken. Dit betekent dat we paar keer per week naar Haarlem moeten."
Maar zolang zijn school er niet onder lijdt, krijgt hij alle steun van zijn ouders. “We hebben een voorwaarde gesteld: mits alles goed gaat op school, mag hij muziek spelen”, aldus een trotse vader.
[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=dSk3uhrhuDk]
[youtube:body:https://www.youtube.com/watch?v=AsPnwprVko4]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.