Transportbedrijf in Asten zet prijs op hoofd ‘leider dievengilde’: ‘Lever hem af aan de balie’

14 augustus 2014 om 11:51
nl
Het transportbedrijf van Christian Hoefnagels looft een beloning van vijfduizend euro uit voor diegene die de eigenaar van het Haagse bedrijf Miro B.V. naar het kantoor in Asten brengt. Dat meldt het bedrijf op Facebook. "Levend of dood, het maakt ons niet uit", luidt de oproep. De vrouw van Hoefnagels laat weten dat de tekst deels sarcastisch bedoeld is.
Geschreven door

Het transportbedrijf, dat voluit Christian Hoefnagels Internationaal Transport BV heet, werd eerder deze week bestolen door het bedrijf Miro B.V. uit Den Haag. Het Haagse bedrijf huurde trucks, opleggers en een bakwagen bij het bedrijf en ging er vervolgens met alle voertuigen vandoor.
'Soms pak je de verkeerde'Volgens Hoefnagels is er al een verdachte in het vizier. De tweede verdachte, volgens het bedrijf 'de leider van het dievengilde', wordt nog gezocht. "Bij ons aan de balie op ons kantoor afleveren", zo staat op Facebook. "Stelen doen we niet bij elkaar als ondernemers, zeker niet bij verhuurders. Want soms pak je dan de verkeerde."
De bakwagen die werd verhuurd, is nog niet terecht. Voor de bakwagen looft het bedrijf 2500 euro uit. Woensdag werden wel twee trekkers en twee opleggers gevonden bij de Roemeense grens.
Aangifte politieHet kan nog twee of drie weken duren voordat de voertuigen terug kunnen naar Nederland. Hoefnagels heeft inmiddels geprobeerd aangifte te doen bij de politie.
Naast het bedrijf van Christian Hoefnagels werd ook BAS Trucks in Veghel gedupeerd door dezelfde Haagse dieven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.