Interpolis: gedupeerden wateroverlast Kapelstraat Tilburg krijgen uitbetaald

14 augustus 2014 om 15:34
nl
De gedupeerden van de wateroverlast in de Tilburgse Kapelstraat die klant zijn bij Interpolis krijgen allemaal een schadevergoeding uitbetaald. Volgens de Tilburgse verzekeraar gaat het om zes klanten. Zij vallen allemaal onder de dekking, aldus een woordvoerder van Interpolis.
Geschreven door

Inwoners van de Kapelstraat haalden deze week nog uit naar de verzekeraars. Zij zouden onnodig moeilijk doen en er zou veel minder vergoed worden dan gedacht.
Wachten op expert“In een aantal gevallen moeten de bewoners nog wachten op een schade-expert of bijvoorbeeld het opdrogen van de vloer voordat er bepaald kan worden of deze gerepareerd of vervangen moet worden”, aldus Interpolis-woordvoerder Manon van Heems.
“Er zijn geen klachten ingediend. In één van de zes gevallen is er sprake van teleurstelling over de hoogte van de uitkering.  Dat heeft te maken met het verschil tussen de dagwaarde en nieuwwaarde van de spullen.“
Binnen een dagVolgens Van Heems betaalt Interpolis na toekenning van een schadevergoeding in 90 procent van de gevallen binnen een dag uit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.