Sport donderdag: Ligthart naar Vuelta, Stiekema neemt pauze

14 augustus 2014 om 16:40
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met aandacht voor: wielrenner Pim Lighthart en beachvolleyballer Jon Stiekema.
Geschreven door

LigthartWielrenner Pim Ligthart uit Bergeijk is opgenomen in de selectie van Lotto-Belisol voor de Vuelta. De 69ste Ronde van Spanje gaat zaterdag 23 augustus van start met een ploegentijdrit in Jerez de la Frontera. Na 21 etappes, op zondag 14 september, finisht de Vuelta in Santiago de Compostela. Ligthart reed de Vuelta in 2011 en 2012 al voor Vacansoleil-DCM.
StiekemaJon Stiekema uit Tilburg en zijn beachvolleybalpartner Christiaan Varenhorst hebben in overleg met bondscoach Gijs Ronnes een korte rustpauze ingelast. De twee doen komend weekeinde niet mee aan de Nederlandse kampioenschappen in Scheveningen. Ook het grandslamtoernooi in het Poolse Stare Jablonki, dat volgende week op het programma staat, laten Stiekema en Varenhorst schieten. De twee zijn aan een sterk seizoen bezig. Ze staan op dit moment zevende op de ranglijst van de mondiale federatie FIVB.    

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!