Sport vrijdag: SPM Shoeters legt Amerikaan Curry vast en darter Van Gerwen in actie

15 augustus 2014 om 09:11
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor SPM Shoeters, Michael van Gerwen en Justin Mathieu.
Geschreven door

SPM Shoeters legt Amerikaan vastDe Amerikaanse spelverdeler Brandyn Curry (22) speelt komend seizoen voor SPM Shoeters in Den Bosch. De club meldt in een persbericht enkele Europese concurrenten te hebben afgetroefd in de strijd om de speler. Curry hoopt in Den Bosch komend seizoen landskampioen te worden en te overwinteren in de Europa Cup. De speler komt over van de universiteit van Harvard.
Darter Van Gerwen treft HamiltonDarter Michael van Gerwen uit Gemonde komt dit weekeinde in actie op de Singapore Darts Masters. De beste acht spelers van dartsbond PDC doen mee. Van Gerwen speelt in de kwartfinale van het toernooi, vrijdagavond tegen Andy Hamilton. Er wordt gespeeld volgens het best of 19 legs-principe. De halve finale en de eindstrijd vinden zaterdag plaats.
FC Oss huurt aanvaller van Willem IIJustin Mathieu speelt de rest van dit seizoen voor FC Oss. De 18-jarige aanvaller wordt door Willem II verhuurd aan de club uit de Jupiler League. Mathieu maakte afgelopen seizoen zijn debuut voor de Tilburgse club. In Oss moet hij vooral ervaring op gaan doen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.