Video

RKC Waalwijk wil dat Dennis Rommedahl contract ontbindt

15 augustus 2014 om 14:09
nl
RKC Waalwijk voert de druk op Dennis Rommedahl op om zijn carrière als speler te beëindigen. De club wil het contract met de zwaar geblesseerde Deen graag ontbinden, omdat zijn salaris zwaar op de begroting drukt. Rommedahl ziet dat voorlopig niet zitten. Hij hoopt nog altijd in actie te komen voor RKC Waalwijk dit seizoen.
Geschreven door

RKC wil graag dat Rommedahl  aan zijn maatschappelijke carrière begint bij de club. De club verkeert sinds de degradatie naar de Jupiler League in financieel zwaar weer.
Het zou de club dus goed uitkomen als de goedbetaalde oud-speler van onder andere PSV, Charlton Athletic en Ajax als speler van de loonlijst verdwijnt.  "We hebben daar een aantal keren met Dennis over gesproken, maar hij houdt voorlopig nog vast aan zijn contract", aldus RKC-directeur Remco Oversier.
'Twee kanten aan het verhaal'Rommedahl laat in een reactie weten dat hij ontbinding van zijn contract voorlopig niet ziet zitten. "Er zitten twee kanten aan dit verhaal. Toen ik destijds een contract tekende bij RKC Waalwijk heb ik een hoop geld laten liggen. Bij een andere club had ik veel meer kunnen verdienen. Omdat ik na mijn voetbalcarrière bij RKC kan blijven werken, heb ik toen ingestemd met minder salaris. Ik kon ook niet voorzien dat ik geblesseerd zou raken".
HerstelRommedahl focust zich voorlopig op zijn herstel. "Ik ben maar met één ding bezig: weer fit worden. Over twee weken gaat de brace eraf. Dan gaan we kijken hoe ik er voorsta. Ik kan nog geen uitspraken doen over wanneer ik weer kan spelen voor RKC."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.