Karim Rekik verkiest PSV boven Milan: 'Mijn woord al gegeven aan Marcel Brands'

15 augustus 2014 om 15:43
nl
Karim Rekik start morgenavond vrijwel zeker in de basisopstelling van PSV in de thuiswedstrijd tegen NAC. De verdediger is topfit teruggekeerd uit Manchester en kan daarom direct een hele wedstrijd spelen.
Geschreven door

Rekik werd donderdag opnieuw voor één seizoen gehuurd van Manchester City. Daardoor heeft hij pas twee dagen meegetraind met de selectie van Phillip Cocu. Maar volgens de verdediger hoeft dat geen belemmering te zijn om direct in de basis te beginnen.
'Weinig speeltijd bij City'"Ik ben topfit", aldus Rekik na de training van vrijdagmorgen. De afgelopen weken trainde hij mee met de eerste selectie van Manchester City. De verdediger begreep al snel dat er voor hem weinig speeltijd aan zat te komen bij de Engelse kampioen. "Ik had daar drie ervaren topverdedigers voor me. Daarom wilde ik graag weer verhuurd worden."
Ook Olympique Marseille en AC Milan polsten Rekik voor een overgang, maar de verdediger koos opnieuw voor PSV. "Ik had eind vorig seizoen al mijn woord gegeven aan Marcel Brands dat ik bij PSV terug zou keren als ik weer verhuurd zou worden."
'Dit jaar oogsten'Rekik verwacht veel van zijn tweede seizoen bij PSV. "Vorig jaar was moeizaam. We hadden een jonge, talentvolle ploeg, die wel heel veel heeft bijgeleerd. Ik verwacht daarom dat we dit jaar gaan oogsten."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.